Freistil 

Freistil by Rolf Benz biedt comfortabele en stijlvolle meubels voor elke ruimte.

Stijlvol wonen met Freistil by Rolf Benz

Freistil by Rolf Benz een collectie uit stijlvolle banken, fauteuils en andere zitmeubelen die zowel comfortabel als veelzijdig zijn. Freistil meubels zijn perfect voor mensen die graag hun eigen unieke woonruimte willen creëren en daarbij hoge eisen stellen aan design en kwaliteit. De Freistil-collectie biedt een ruime keuze aan kleuren, materialen en afwerkingen, zodat je altijd iets kunt vinden wat perfect bij jouw persoonlijke stijl past. Of je nu op zoek bent naar een opvallende blikvanger voor je woonkamer of juist naar een comfortabele plek om te ontspannen na een lange dag werken, Freistil heeft het allemaal.


Klik de afbeelding om de producten te zien

Ontdek Freistil – Duitse kwaliteit en innovatief design voor een ongekend woonplezier

Welkom bij Freistil, het merk dat u de vrijheid geeft om uw eigen woonstijl te creëren met meubels die innovatie, comfort en kwaliteit combineren. Als dochteronderneming van het wereldberoemde merk Rolf Benz, is Freistil ontstaan uit de wens om modern design en Duitse kwaliteit toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid

Freistil-meubels worden gekenmerkt door hun uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. Elk meubelstuk is zorgvuldig vervaardigd in Duitsland en ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van materiaal en vakmanschap. Hierdoor bent u verzekerd van meubels die jarenlang meegaan en hun waarde behouden.

Voor wie zijn onze meubels bedoeld?

Freistil richt zich op mensen die op zoek zijn naar stijlvolle en hoogwaardige meubels met een eigentijds en speels design. Of u nu een jong stel bent dat uw eerste huis inricht of een gezin dat toe is aan een frisse woonstijl, Freistil biedt u de mogelijkheid om uw leefruimte naar eigen smaak vorm te geven.

De kenmerkende Freistil-stijl

Freistil staat voor vrijheid in design. De meubels zijn speels, kleurrijk en veelzijdig, en geven u de mogelijkheid om uw eigen unieke woonstijl te creëren. Met een breed scala aan materialen, kleuren en vormen biedt Freistil een frisse kijk op modern meubeldesign.

De Meubels van Freistil

Freistil biedt een breed assortiment aan meubels die passen bij elk interieur. Enkele voorbeelden van onze unieke producten zijn:

  • De Freistil 141: een modulaire bank met een strak en modern design, die eenvoudig aan te passen is aan uw woonruimte en wensen.
  • De Freistil 173: een veelzijdige fauteuil met een opvallende vormgeving, perfect als blikvanger in uw woonkamer of als comfortabele zitplek in uw leeshoek.
  • De Freistil 156: een stijlvolle en functionele eettafel met een tijdloos ontwerp, die zich moeiteloos aanpast aan uw interieur en levensstijl.

Kies voor Freistil en ontdek een wereld van creatieve vrijheid, hoogwaardige kwaliteit en eindeloze mogelijkheden. Bekijk onze collectie of kom langs in onze showroom om de meubels in levenden lijve te ervaren. Laat u inspireren door Freistil en geef uw leefruimte een persoonlijke en unieke uitstraling.