Over ons

Over Volta51 Wonen

Internationale topmerken gekoppeld aan een persoonlijke benadering.

Meer dan alleen meubels verkopen

Sinds het ontstaan van Volta51 wonen, in 2005, heeft de winkel zich voortdurend ontwikkeld. De eigenaren, Willemijn van Neerbos en Dick Nijendijk, hechten er waarde aan dat u de aandacht krijgt waar u recht op heeft. Zo zorgen zij er voor dat u zich thuis voelt bij Volta51 wonen en u zich vervolgens ook thuis voelt in uw nieuwe inrichting.

Bij Volta51 wonen vindt u een Rolf Benz Studio met bijna de hele collectie van Rolf Benz. Daarnaast heeft Volta51 wonen zich gespecialiseerd in meubelen van Hülsta, FSM, de Sede en Willisau.https://www.traditionrolex.com/13

Van deze internationale topmerken vind u een groot aanbod in de winkel.

Rolf Benz Studio

Een Rolf Benz studio is een erkend verkoop- en servicepunt voor het Duitse designmeubelmerk Rolf Benz. Een studio biedt een assortiment producten van het merk en werkt samen met Rolf Benz om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte meubelen voor hun huis. De medewerkers in de studio zijn getraind om klanten te adviseren en te ondersteunen bij de aankoop, levering en service van Rolf Benz producten.

 

Wanneer we het hebben over topkwaliteit meubelen, denken veel mensen aan het merk Rolf Benz. Het bedrijf staat bekend om haar opvallende en comfortabele meubelen, en het Rolf Benz Studio in Zevenaar is daar geen uitzondering op.

Deze studio is het ultieme bewijs van de uitstekende kwaliteit en stijlvolle designs van Rolf Benz. In de studio kunnen we u uitgebreid informeren over het Rolf Benz, waar comfort en stijl samenkomen in prachtige designmeubelen.

Naast het brede aanbod aan standaard meubels, biedt het Rolf Benz Studio in Zevenaar ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken.

Dit betekent dat u precies kunt kiezen welke afmetingen, kleuren en materialen u wenst voor uw meubels. Hierdoor kunt u uw huis nog meer personaliseren en een unieke uitstraling creëren.

Een greep uit onze top merken