Advies op maat

Interieuradvies in de winkel

Persoonlijk advies door een expert

Bent u op zoek naar nieuwe meubels,  gaat u  verbouwen of verhuizen? Wij vertalen  uw wensen naar uw interieur, Met verschillende opstellingen, een indelingsplan, kleur- en materiaaladvies creëren we voor u de perfecte inrichting. Een inrichting waarin u zich thuis voelt.  

Advies in 4 stappen

1. Vraag een afspraak aan voor persoonlijk advies

Vul uw gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier. Hoe meer informatie hoe beter wij uw wensen kunnen vertalen naar de stijl die u zoekt. Stuur daarnaast ook foto’s van uw huidige inrichting via het onderstaande formulier.

2. Wij maken telefonisch een afspraak

Wij nemen telefonisch contact op en inventariseren welke wensen u heeft . We plannen de afspraak op een dag en tijdstip wat u het beste uitkomt.

3. Advies in de winkel

Onze interieurarchitecte ontvangt u voor het advies gesprek . Aan de hand van uw woonwensen, plattegrond en foto’s wordt een adviesgesprek gevoerd Daarnaast wordt tijd genomen om de verschillende opties in de winkel te bekijken.

4. Duur & kosten advies

Het Interieuradvies duurt circa 1.5 uur en kost 85.-. Na afloop van het advies ontvang t u een wooncheque t.w.v. 85.- welke u bij aankoop vanaf 850.- kunt verzilveren in onze winkel.

Zo is het advies 
dus zelfs gratis!

Afspraak interieuradvies

Maak direct een afspraak

En wij zorgen voor een advies op maat, zodat u nog beter kan genieten van uw nieuwe inrichting!